Find out more about us

Ποιοι είμαστε

Αυτό που με παρακινεί περισσότερο είναι τα σχόλια και οι αντιδράσεις των επισκεπτών και του κόσμου, τόσο θετικά που αντιλαμβάνετε κανείς πόσο λατρεύουμε και πόσο ανάγκη έχουμε να ταξιδεύουμε, να μαθαίνουμε, να επικοινωνούμε, να ζούμε… και γιατί όχι να μαγευόμαστε καμιά φορά!

Χ.Π

 Founder & Designer, 29 χρονών

Ξεκίνησα με μια αίσθηση περιπέτειας …τα όνειρα μετατράπηκαν σε φιλοδοξίες, κάθε φορά που ένα μικρό κομμάτι της υπέροχης φιλόξενης Ελλάδας αποκτά την λάμψη που του αξίζει λίγο από την φιλοδοξία μου θα μετατρέπετε σε ικανοποίηση.

Γ.Ρ

Founder, IT Coordinator, 28 χρονών

Πως Ξεκινήσαμε

Σαν παιδί ονειρευόμουν αρκετά, όπως οι περισσότεροι από εμάς άλλωστε…
Μεγαλώνοντας κάποια όνειρα τα ξεχνάμε η τα αφήνουμε πίσω, ίσως δεν βρήκαν τον χώρο η τις συνθήκες να υλοποιηθούν, ίσως απλά δεν τα τολμήσαμε ποτέ και δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα ήταν να βλέπουμε τις ιδέες μας να πραγματοποιούνται.

Η μικρή μας ιστορία

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου λατρεύω τα ταξίδια.
Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το μεταπτυχιακό στο Seatle City Univercity, σπουδάζοντας technology management με τον φίλο μου και τωρινό συνεργάτη μου.
Θα ‘λέγε κανείς πως προσπαθούσαμε να βρούμε το μονοπάτι μας… κάποια σεμινάρια, αναζητήσεις στην αγορά εργασίας και project σε μικρές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και σε πολυεθνικές μας έκαναν να δούμε την κατάσταση πιο ώριμα και σοβαρά.

Η κρίση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει βαθύτατα κάθε επιχείρηση και κάθε εργαζόμενο

Συνειδητοποιήσαμε λοιπόν πως η Ελλάδα που αγαπάμε έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, επενδύσεις και νέες ιδέες.
Δεν πάει πολύς καιρός όταν βρεθήκαμε με τον πρώην συμφοιτητή και εγκάρδιο φίλο μου σε φιλικό σπίτι φιλοσοφώντας για την κρίση και διαπιστώνοντας από κοινού την έλλειψη οργάνωσης, νέων ευκαιριών και ιδεών στην Ελλάδα.
Το κλίμα ελάφρυνε στην παρέα όταν αρχίσαμε να ανταλλάζουμε τα όνειρα και ιδέες μας για εξερεύνηση και ταξίδια ώστε να γνωρίσουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.
Τότε αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι μοιραζόμασταν ένα βαθύ κοινό πάθος και γνώση για τον τουρισμό, δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο παρά μόνο μερικές φρέσκιες, φιλόδοξες ιδέες και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε.

Είναι μερικές φορές στην ζωή σου που νιώθεις τόσο γεμάτος και απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο σου .. που ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις σαν να το σχεδίαζες από πάντα.

Έτσι και έγινε, ένα χρόνο μετά, ύστερα από σχεδιασμό και υλοποίηση πολλών μηνών είμαστε εδώ και σας περιμένουμε να μοιραστούμε το γαλάζιο τις Ελλάδας μαζί!

Το όραμά μας

Το τι θέλαμε να κάνουμε είναι απλό… αλλά συνάμα πολυδιάστατο, ο αρχικός σκοπός μας ήταν να κάνουμε τον πιο πλήρη οδηγό για την Ελλάδα, έναν οδηγό που θα περιέχει την τεράστια ιστορία μας, την πλουσιότατη μυθολογία μας, τις μοναδικές παραδόσεις μας, τα θρησκευτικά θαύματα του τόπου μας, την υπέροχη μεσογειακή κουζίνα μας και φυσικά τις απίστευτες ομορφιές τις Ελλάδος μέσα από αξιοθέατα, προορισμούς, φωτογραφίες, video, περιηγήσεις και οδοιπορικά διηγήματα κάθε είδους.
Το ταξίδι δεν σταματάει εκεί! θα καλύψουμε κάθε είδους δραστηριότητες και sport, κινηματογράφο, θέατρο, μουσικά, festival, & νυχτερινή ζωή, διασκέδαση και ότι έχει να προσφέρει η Ελλάδα μέσα από αναλυτικούς οδηγούς, events, προτάσεις και φρέσκα νέα.
Φυσικά όλα αυτά θα προσφέρονται από εμάς αλλά και από εσάς μέσα από διαδραστικό περιβάλλον που θα σας επιτρέπει να διηγηθείτε τις περιπέτειες σας και να τις μοιραστείτε μαζί μας και με ολόκληρο τον κόσμο.
Το όνομα είναι “iFollowGreece” (Ακολουθώ την Ελλάδα) ας την ακολουθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί τώρα που το χρειάζεται, ακολουθήστε την μαζί μας και απολαύστε κάθε λεπτό τις ξενάγηση μας.

Η ομάδα

Είναι καθημερινοί άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό με εμάς! Η ομάδα του iFollowGreece συνεχώς μεγαλώνει, όπως και η όρεξη να προσφέρουμε περισσότερα και φυσικά όλοι εσείς που ανταποκριθήκατε από την πρώτη στιγμή δίνοντας στο site και το όλο project μεγάλη δυναμική και στηρίζοντας το, αυξάνετε το όραμα για το iFollowGreece και του τουρισμού στην Ελλάδα!

Η Συντακτική ανεξαρτησία μας!

Στο iFollowGreece θα το πω όπως είναι, χωρίς φόβο ή εύνοια θα δείτε ένα νέο ολόκληρο κόσμο από καταπληκτικά αξιοθέατα, ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις και θέλουμε να σας ξεναγήσουμε και να σας προτείνουμε το καλύτερο. Αλλά μπορούμε να σας υποσχεθούμε το εξής: ποτέ δεν θα παραμερίσουμε ούτε θα αλλοιώσουμε τις απόψεις μας για το εμπορικό κέρδος. Αν έχετε διαβάσει ή διαβάσετε κάτι γραμμένο από έναν συγγραφέα του iFollowGreece, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι ήταν εκεί, το έζησε και κράτησε το πιο σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του ατόφιο για να το μεταφέρει σε εσάς.